Reis Nichols

Greenwood IN

After successfully redesigning the flagship store for Reis-Nichols the year before, Rowland Design was again retained to transform their south side business into a more open, generous retail space incorporating finishes that mimicked their north side counterpart in terms of color and styling, while presenting a more casual and friendly environment for their clients. The existing footprint was enlarged by the addition of one storefront bay which allowed for a larger showroom space including a custom concierge desk, a customer service lounge, a private showroom, a private office, and an enlarged back of house work area for the staff.

Rowland Design also designed the new exterior fa├žade for the Reis Nichols south side location including new stainless steel facing as well as the addition of black awnings over the new double paned storefront glazing. A redesign of the vertical elements, crown details, and paint palette ┬áprovided a stronger street side presence to their storefront retail jewelry store.