Lilly Endowment

Indianapolis, IN

Lilly Endowment was anxious to retain their Meridian Street address and location, but the parking for the building was located on the opposite side of the building from the entrance. This required the guests visiting the offices to walk a considerable distance to the reception area. Rowland Design was retained to design a new entrance to the building on the parking side that would include an enlarged reception area on the main level and expanded dining area with exterior exposure on the lower level. The addition included a handicap entrance and an elevator to all levels. The large scale of the reception area required furnishings to compliment it while reflecting the restraint and dignity of the client. The addition was designed to respect the art deco architectural design of the original building.